اهمیت کشیدن دندان های عقل
دلیل کشدن دندانهای عقل چیست؟
بسیار و بسیار شنیده ایم کهباید دندان های عقل خود را بکشیم.اما این کار را برای چه منظور باید انجام داد؟ما در این مطلب برای شما خواهیم گفت که کشیدن دندان های عقل بسیار مهم و مفید است.پس ادامه این مطلب را از دست ندهید چرا که برای شما خواهد گفت که چرا باید دندان های عقل را از دهان بیرون کشید.
معمولاً، اگر دندانهای عقل نهفته باشند اما مشکلی ایجاد نکنند، نیازی به کشیدن آنها نیست. زیرا بنا به شواهد، کشیدن این دندانها در چنین وضعیتی نه تنها هیچ سودی ندارد بلکه بیمار را در معرض خطر عوارض این عمل نیز قرار میدهد.
گاهی اوقات، دندانهای عقل نهفته یا آنهایی که به طور کامل از سطح لثه بیرون نیامدهاند باعث برخی مشکلات دندانی میشوند. در این حالت، غذاها و باکتریها در اطراف لبه دندانهای عقل گیر کرده و باعث مشکلات زیر میشوند:
پوسیدگی دندان: این وضعیت زمانی پیش میآید که پلاک شروع به تجزیه سطح دندان میکند. با پیشرفت پوسیدگی دندان، حفرههایی در دندان ایجاد میشود که میتوانند بر دندانهای کناری نیز تأثیر منفی بگذارند.
بیماری لثه (که به آن جینجیویت یا بیماری پریودنتال نیز گفته میشود): این مشکل زمانی پیش میآید که پلاک سمومی را آزاد میکند که لثهها را تحریک کرده و آنها را قرمز، متورم و دردناک میکنند. بیماری لثه میتوانند بر دندانهای کناری و همچنین استخوان اطراف دندانهای عقل نیز تأثیر منفی بگذارد.
پری کرونیت: به وضعیتی گفته میشود که در آن پلاک باعث عفونت بافت نرم اطراف دندان میشود.
سلولیت: نوعی عفونت باکتریایی در گونه، زبان یا گلو است.
آبسه: عبارت است از انباشته شدن چرک در دندان عقل یا بافت اطراف آن، که دلیل آن وجود یک عفونت باکتریایی است.
کیستها و زائدههای خوشخیم: در موارد بسیار نادری، دندان عقلی که نمیتواند از سطح لثه بالا بیاید دچار یک کیست (یک برآمدگی پر از مایع) میشود.
بسیاری از این مشکلات را میتوان با استفاده از درمانهایی مانند آنتیبیوتیکها و دهانشویههای گندزدا رفع کرد. بنابراین کشیدن دندان عقل تنها زمانی توصیه میشود که درمانهای دیگر جواب نداده باشند.
تعداد بازديد : 249
تاریخ انتشار: يکشنبه 19 فروردين 1397 ساعت: 12:55
برچسب ها : دندانهای عقل,دندان عقل,رویش دندان عقل,عقل نهفته,بارداری,کشیدن دندان عقل,جراحی دندان عقل,خارج کردن عقل,بهداشت دندان عقل,پوسیدگی دندان عقل,عقل نیمه نهفته,